Sobre la Vaga General a Caldes

En relació a la darrera vaga general del 14 de novembre i les convocatòries de mobilitzacions locals, ens agradaria fer unes puntualitzacions.


El Comitè Local de Vaga, responsable de les convocatòries locals, és un òrgan que s’ha activat en les darreres vagues generals i és obert a tothom. És més, per la seva naturalesa i bona salut, necessita de la màxima diversitat de persones i sensibilitats possibles.

Per això ens costa molt d’entendre l’actitud de les Jerc. Aquestes, juntament amb el partit que les empara, donaven suport a la vaga general, i una de les coses que varen fer per promocionar-la va ser una penjada de cartells. Aquesta acció, per si mateixa gens reprovable per part nostra, es va dur a terme per mala vista o mala intenció, tapant els cartells de la convocatòria local de vaga per part del Comitè. Se’ns fa incomprensible que, donant suport a la vaga, es boicotegessin els actes locals, en comptes d’haver-hi participat, com seria lògic i previsible.

Tampoc entenem que posteriorment a la mobilització, es titllés els participants i la mobilització mateixa de violents. Com pot ser? Qualsevol assistent a la marxa, membre dels piquets informatius o dels treballadors que van ser informats, podrà confirmar que en cap cas hi va haver violència.

Per últim volem felicitar el Comitè Local de Vaga per la feina ben feta, sobretot tenint en compte els escassos recursos de què disposaven, i tots els participant de la mobilització, que coincidiran amb nosaltres en què els protagonistes de la jornada van ser la il·lusió i l’empenta, ben lluny de la violència i la coacció.

ARRAN Caldes


@ArranCaldes

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada