Amb la CUP tenim futur


Aquest 25 de novembre, les joves treballadores, precàries i aturades del Principat de Catalunya, tenim l’oportunitat de fer sentir la nostra veu al Parlament autonòmic. Sí, és cert.
Ara, s’obre una petita escletxa en una institució tan antidemocràtica com el Parlament de Catalunya, perquè la nostra veu hi sigui representada.
Per obligar totes aquelles institucions i mitjans que han silenciat sempre la veu de les joves, i de tot el poble treballador català, a escoltar les nostres propostes. No som éssers passius, no esperarem a que ens considerin adults per esdevenir membres amb veu i vot a la nostra societat. Les joves participem activament del teixit associatiu i organitzatiu dels nostres barris i viles, i sabem molt bé que amb aquest sistema econòmic i social només ens espera un futur ben negre.


Cap de les propostes de joventut dels partits polítics presents al parlament suposa un canvi de model, un trencament amb el sistema capitalista i patriarcal que ens retalla tots els drets socials i el dret al propi cos, que ens expulsa del mercat laboral i ens nega la possibilitat d’emancipar-nos. Cap d’aquests partits ens proposa una independència real, emmarcada en la nostra nació completa i irrenunciable, els Països Catalans, una independència de la burgesia catalana que ens ha lligat a Espanya i França per interessos econòmics des de fa més de 300 anys, ni una independència que ens garanteixi que les decisions que afecten a la gran majoria de la societat no es prendran des de l’edifici de La Caixa, des del Banc Central Europeu o des dels despatxos dels especuladors financers.
Cap d’ells mostra interés per la situació del jovent i els seus drets, més enllà de caramelets llançats cada 4 anys amb finalitats purament electoralistes. Només cal veure el programa electoral de Convergència i Unió en matèria de joventut per adonar-se que als capitalistes només els interessen els beneficis a curt termini, si cal a costa de destruir el present i el futur a les generacions més joves.
Per això, ARRAN donem el nostre suport a la Candidatura d’Unitat Popular. Perquè no, no és com la resta. Ni és un partit polític. Perquè no ens interpel·la cada 4 anys en busca de vots, al contrari. Les joves hi participem i hi decidim com a membres de ple dret, les nostres veus s’escolten i es fan escoltar. Equipaments pels joves i gestionats per joves, accés a l’espai públic, escoles i instituts públics i de qualitat, educació no sexista, poder votar amb 16 anys. I no només són paraules,La pràctica municipalista de la CUP als ajuntaments ho avala, materialitzant i fent possible la participació juvenil en la vida política de les viles i ciutats. Perquè la CUP proposa un nou futur per a totes, també per a nosaltres, un nou futur que valgui la pena viure. Perquè és una alenada d’aire fresc en la increïblement rància política catalana, i perquè parla clar. I no dubtarà en dir a la cara als polítics allò que el poble pensa d’ells. Tots aquells que han estat enriquint-se a costa de totes, aquells que ens intenten empresonar per participar en les vagues generals, ja no podran esquivar els nostres retrets. I, sobretot, perquè només amb la independència dels Països Catalans, només enderrocant el capitalisme per construir-hi sobre les runes un sistema just i igualitari, només teixint relacions humanes sense valors discriminatoris per motius ètnics, de gènere, d’identitat o d’opció sexual. Només defensant la nostra terra, els nostres rius i muntanyes de les urpes dels especuladors, serem lliures. Només amb la CUP, el jovent dels Països Catalans tenim futur!
Independència. Socialisme. Feminisme.


Eixos de la campanya de la CUP - Alternativa d'Esquerres:
És l'hora del poble
Som Països Catalans

Repartim els treballs i la riquesa
No pagarem el seu deute
Independència total
Terra, aigua i energia, és patrimoni del poble
Els serveis públics ni tocar-los
Ho volem tot

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada