Hem rebut en Felip Puig com es mereix

Aquesta tarda Convergència i Unió organitzava un meeting a Caldes. El convidat era ni més ni menys que l'honorable carnisser d'interior, en Felip Puig.
Un grup de calderines i calderins l'hem rebut com es mereix, amb crits com:
FELIP PUIG VIOLENT, NO ETS BENVINGUT!






8 comentaris:

  1. Felicitats per aquesta rebuda!! S'ho té ben merescut aquest desequilibrat!
    "massa poc"!!

    ResponElimina
  2. Persona realista i coherent18 de setembre del 2012, a les 5:49

    Què trist que em sembla el fet d'estar sempre en contra de tot... Persones que van per l'esquena arrencant pancartes de les JERC quan no feia ni 10 minuts que estaven penjades (per posar un exemple)... Ara, això sí...fer pintades a la façana de l'església està molt bé...

    ResponElimina
    Respostes
    1. Enhorabona Caldes! A cada poble, a cada barri, a cada cantonada ha de recollir la ràbia de la misèria sembrada. Visca la terra i mori el mal govern!

      A cada porc, el seu Sant Martí.

      P.D.: prefereixo una pintada amb contingut en una esglèsia que una pancarta d'uns apoltronats i botiflers. No és estar en contra de tot, és ser coherent i no llepar el cul a qui ens destrossa les vides i el país. Vosaltres poder continuar assistint als esmorzars d'en Mas pagats pel poble, fins el dia que us ennuegueu o la corbata us escanyi. Oportunistes.

      Elimina
    2. En contra??

      A favor de la independència, a favor del socialisme del s.XIX, a favor de la igualtat de gèneres, a favor del medi ambient, a favor de la llengua, a favor dels Països Catalans, a favor de la llibertat d'expressió, a favor d'una educació de qualitat, a favor d'una sanitat pública de qualitat, a favor de la igualtat entre les persones, independentment del seu orígen o creença, a favor d'una democràcia participativa..

      És ben bé que cadascú s'ho mira com vol, o pot..!

      Elimina
  3. Sort que encara hi ha jovent que lluita!!

    ResponElimina
  4. Persona fantasios i incoherent18 de setembre del 2012, a les 6:31

    El que em sembla trist a mi és estar sempre a a favor d'un sistema que ha portat a més de mig món a una situació de pobresa i a l'altre mig, el que en teoria s'hauria de beneficiar de les grandeses del capitalisme a un colapse econòmic.
    Doncs sí, estem en contra de que es facin fora a les persones de les seves llars mentre hi ha milers i milers de pisos buits a tots els pobles i ciutats. Estem en contra de que l'educació pública d'aquest país s'estigui anant en horris, de que condemnem els nens i joves a unes condicions d'aprenentatge destinades al fracàs, i que per tant ens estiguem carregant el nostre futur.
    Estem en contra de les retallades en sanitat, un servei bàsic i primordial. Espero qua tu, persona realista i coherent, no et toqui anar a cap hospital públic a patir les condicons de feina que han d'aguantar els nostres professionals sanitaris.
    I tot iaxò mentre es rescaten bancs, mentre les grans fortunes viuen a cos de rei, mentre se'ls perdonen impostos, etc..
    I si a sobre protestes, el senyor que ahir visitava la nostra vila t'envia els seus mercenaris amb la senyera i t'ostien fins al moll de l'òs.
    És aquest el futur que vols??? Doncs nosaltres no, nosaltres som realistes i som coherents, i tu vius en un món de fades!! DESPERTA!

    Tal faràs tal trobaràs.

    I ningú ha pintat la façana de l'església, ignorant. Aprèn a distingir entre una església i una rectoria.

    ResponElimina
  5. Arran Caldes, al vostre lema li falta una cosa...animalisme! perque ells també importen i no tenen veu!

    ResponElimina
  6. Amunt els qui lluiten encara que llavors des de la poltrona o des de la merda de mitjans de comunicació massius siguin criminalitzats o menyspreats.

    ResponElimina