la CUP engresca

El passat dissabte es va dur a terme l'acte "Posem-nos a caminar", una xerrada sobre les Candidatures d'Unitat Popular a la plaça del Molí de l'Esclop. L'acte el vam promoure l'assemblea de joves (Arran) i Endavant Caldes. 
En Quim Arrufat i en Jordi Pueyo ens van explicar la seva visió sobre què són i perquè serveixen les CUP, així com les seves experiències com a regidors a Vilanova i la Geltrú i a Santa Maria de Palautordera.
Després va parlar la Sandra Redondo, en nom del grup promotor, explicant perquè creiem que cal una CUP a Caldes de Montbui. Posteriorment hi va haver un torn d'intervencions i, en acabar, un pica-pica.
Volem destacar que vam captar molta predisposició per part de la gent que va venir a l'acte. La xerrada ens va engrescar, els que no ho estavem encara, a seguir treballant pel poble.

El següent pas és, doncs, convocar una primera assemblea oberta en la qual formar la CUP Caldes, organitzar-nos i començar a treballar! Aquesta assemblea serà al setembre. No us preocupeu, que en ja en farem difusió!





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada