[crònica] Pau Alabajos a l'Ateneu

Emmarcat dins el conjunt d'actes que commemoren els 12 anys d'AJC, el passat dissabte al vespre l'Ateneu Molí d'en Ral va tenir un convidat de luxe. Vingut directament des de L'Horta va visitar la vila termal el cantautor Pau Alabajos.

El pati de l'Ateneu es va quedar petit per escoltar el cantautor valencià, que presentava el seu darrer disc “Una amable, una trista, una petita pàtria”. Tot plegat acompanyat, per qui en volgués, de pintxos casolans.

La jornada, però, va començar a la tarda. Una xerrada sobre la situació política que viu actualment l'illa de Mallorca obria el cicle de xerrades “Som Països Catalans” que organitzen Endavant Caldes (OSAN), el SEPC de Caldes i l'Assemblea de Joves (AJC).

Des de l'Assemblea de Joves volem agraïr a en Pau Alabajos i a tots els assistents a l'acte. Va ser tot un èxit!

Aquest dissabte continua el cicle de xerrades , aquest cop serà el torn d'analitzar la situació al País Valencià de la mà dels components del conegut grup Obrint Pas, Xavi Sarrià, Miquel Gironès i Miquel Ramos, que ens parlaran de la primavera valenciana. Serà a les 19.30 a la Plaça Catalunya.

Per altra banda, aprofitem per anunciar que a partir d'aquesta setmana l'AJC obrirem l'ateneu els diumenges a la tarda. Els que vingueu us podreu divertir una estona jugant a jocs de taula, ping-pong, bòlei, futbol... També oferirem berenar: farem crêpes, xocolata amb melindros, begudes, etc. Us hi esperem!


A continuació us deixem amb algunes fotos del concert








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada