Actes abans de la Diada

Dissabte 8 a Granollers

La CUP de Granollers es presentarà en públic realitzant un acte titulat “L’Europa dels pobles contra la dictadura financera”, que tindrà lloc a la sala Francesc Tarafa el dissabte 8 de setembre a les 6 de la tarda. L’acte comptarà amb la presència de ponents vinguts des del País Basc, des de Galícia i des de Grècia.


Diumenge 9 a Cardedeu

Enguany la Coordinadora de l’Esquerra Independentista del Vallès Oriental i el Baix Montseny, integrada per organitzacions i casals de la comarca, celebrem per cinquè any la Diada de forma unitària. Com el passat any, Cardedeu serà el municipi que acull l’acte. Aquest es realitzarà integrament a la Plaça Sant Corneli a partir de les 20h del diumenge 9 de setembre. El lema escollit “Ni pacte fiscal, ni pacte social. Independència, socialisme, Països Catalans” deixa clar el tarannà de l’acte, que servirà per reafirmar la idea que sense sobirania real –nacional i econòmica- mai serem un poble lliure.



Dilluns 10 a Caldes
Des d'Arran Caldes us convidem a participar en la marxa de torxes per la independència que es farà el dilluns 10 de setembre al nostre poble

El recorregut començarà a 2/4 de 10 del vespre a la plaça de Catalunya, on es distribuiran les torxes per fer tot el trajecte. Després ens traslladarem a l’avinguda Pi i Margall fins a la plaça de l’Àngel, la plaça de l’Església, carrer del Forn, i plaça de la Font del Lleó, on acabarem.

A la plaça de la Font del Lleó, es farà la lectura de dos poemes que fan referència a la lluita per la llibertat de Catalunya, i l’especialista en història local, Jaume Pieres, explicarà l’episodi de la caiguda de Caldes durant la Guerra de Successió del 1714.

L'acte és organitzat per Caldes de Montbui per la Independència, amb la col·laboració d’Arran.
Hi ha un esdeveniment al facebook, on hi podeu trobar més informació.

Dimarts 11





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada