valoració de la xerrada 'Eurovegas, ni aquí ni enlloc'

Aquesta tarda hi ha hagut la xerrada "Eurovegas, ni aquí ni enlloc" a l'Ateneu. L'Eva Yus i la Raquel Albiol ens han explicat les conseqüències que comportaria que aquest macroprojecte es dues a terme a Catalunya.


Han explicat tant les afectacions mediambientals - es proposa de construir al delta del Llobregat, que és un parc natural - i les conseqüències socials i polítiques, entre les quals hi ha els canvis a la llei que exigeix el multimilionari Sheldon Adelson i els diners públics que es farien servir per a construir el complex. També ens han presentat la Plataforma Aturem Eurovegas, qui la forma i els actes que tenen previstos de fer.


Ens han volgut transmetre que és molt important que ens mobilitzem en contra del projecte. Perquè, tant si es fa aquí com si es fa a Madrid, la posició que té el govern respecte aquest tipus de projectes i respecte la no preservació del delta fa pensar en que d'aquí poc temps haurem de lluitar contra quelcom semblant.


Després de l'explicació acompanyada d'unes diapositives, ens han passat un vídeo. Seguidament s'ha fet un torn de preguntes i finalment hem oferit un petit pica-pica.

Des de l'AJC volem agraïr la col·laboració a tots els assistens de l'acte, i especialment a Eva Yus i la Raquel Albiol.

Aquí teniu un parell de fotos de la xerrada.



Us deixemj la pàgina de facebook i el blog d'Aturem Eurovegas, per si us voleu informar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada