Contra les retallades en educació

Ahir dijous 26 d'abril va tenir lloc a Caldes una manifestació unitària dels centres d'ensenyament públic de Caldes contra les retallades que està patint el sistema educatiu català.
La manifestació, organitzada per la Xarxa de centres docents públics de Caldes de Montbui, va començar a dos quarts de 6 a l'IES Manolo Hugué i va finalitzar a la Font del Lleó. A les 6 es va fer la lectura del manifest i un berenar de carmanyola reivindicatiu.
Posteriorment, al ple de l'Ajuntament es va presentar l'informe "L'educació a Caldes surt escaldada".
També es va llegir al ple un manifest fet per membres de l'ADENC i gent de Caldes el qual demana implicació a l'Ajuntament per demanar explicacions i resoldre el problema sobre les obres del gaseoducte.
Des de l'Assemblea de Joves de Caldes donem suport a les causes i fem una crida a la mobilització de les calderines i calderins pels actes de l'1 de maig!

Aprofitem per explicar que el passat divendres 20 d'abril es va constituir el SEPC de Caldes de Montbui, que és l'organització estudiantil de l'esquerra independentista. Trobareu més informació al seu facebook. Des de l'AJC celebrem que els estudiants calderins estiguin implicats amb el futur i naturalment tenen tot el nostre suport. Ànims!

Algunes fotos de la manifestació d'ahir:

L'educació a Caldes surt escaldada

lectura del manifest davant de l'ajuntament

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada