Xerrada: la crisi del deute i les retallades

Aquest diumenge 27 de novembre hi ha xerrada a l'Ateneu.
Hem convidat a en Joan Junyent Tarrida, que és membre del Seminari d'Economia Crítica Taifa i ens parlarà sobre la crisi del deute i les retallades que estem patint, des d'un punt de vista crític.
Naturalment, la xerrada és oberta a tothom. Hi sou tots convidats!Segurament alguns us preguntareu: què és el Seminari d'Economia Crítica Taifa?

Us en fem un petit resum:
El seminari d'Economia Crítica Taifa el formen un conjunt de persones provinents majoritariament de les facultats d'economia. Estan descontents amb l'enfocament econòmic dominant a les universitats actuals, monopolitzades pel corrent de pensament neoclàssic i neoliberal. Fa prop de 15 decidiren crear un grup d'estudi d'economia des d'una perspectiva crítica.
Els seus integrants consideren que per enfocar correctament l'estudi de l'organització material de la societat es requereix una aproximació en termes d'Economia Política, és a dir, cal considerar les diferents facetes de la vida social.

Si voleu més informació, podeu trobar-la al seu web.
Dia: diumenge 27 de novembre
Hora: 7 del vespre
Lloc: Ateneu Molí d'en Ral (on és?)

En acabar la xerrada hi haurà pica-pica, i també oferirem els nostres entrepans revolucionaris, com cada diumenge al vespre.
Us hi esperem!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada